IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандал между Скалата и Вин Дизел заради „Бързи и яростни“

30 декември 2021 18 00

Бившият кечист нарече актьора „манипулатор“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Феновете на Дуейн Джонсън – Скалата ще бъдат разочаровани да научат, че завръщането му в поредицата „Бързи и яростни“ няма да се състои.

В интервю за CNN бившият кечист разкри защо се е отказал от филмите с бързите коли и какво мисли за колегата си Вин Дизел, с когото са в открита война от няколко години. Думите на Джонсън бяха провокирани от публикация, направена през ноември от екранния Доминик Торето, в която той публично моли Скалата отново да се присъедини към „Бързи и яростни“. Това обаче никак не се хареса на Дуейн и той нарече всичко това „пример за манипулация“.

„Бях доста изненадан от скорошната публикация на Вин. Този юни, когато с него се свързахме чрез социалните мрежи, му казах, че няма да се завръщам към поредицата. Бях категоричен в отговора си и заявих, че винаги ще подкрепям екипа и ще стискам палци всеки един филм да е успешен, но няма начин да се завърна. Говорих и с партньорите си в Universal, които ме подкрепиха, след като разбраха причината“, казва Скалата пред CNN.

Джонсън е бил изключително ядосан от факта, че Дизел е използвал децата си и смъртта на Пол Уокър като причина да събере отново стария екип на поредицата. „Преди месеци сме говорили по този въпрос и останах с впечатлението, че той ме разбира“, казва още бившият кечист. Признава, че винаги е искал да завърши приключението си с „Бързи и яростни“ по най-добрия начин и да остави добро впечатление у публиката.

Вин Дизел,

Дуейн Джонсън, Пол Уокър и Вин Дизел. Снимка: БГНЕС

„За съжаление, този публичен диалог размъти водата. Въпреки това, съм уверен в поредицата и възможността ѝ постоянно да предоставя интересно съдържание на публиката. Наистина желая огромен късмет на бившите си колеги и членове на екипа и се надявам следващите филми да бъдат успешни“, завърши Джонсън.

Въпросната публикация, направена от Дизел в Instagram, е адресирана лично до Дуейн. „Скъпи малки братко Дуейн... времето дойде. Светът чака финала на „Бързи и яростни 10“. Както знаеш, децата ми ти викат чичо Дуейн. Няма празник, в който да не си разменяме добри пожелания... но времето дойде. Наследството ни чака. Казах ти преди години, че ще изпълня обещанието си към Пабло. Заклех се, че ще стигнем и ще направим най-добрия финал на поредицата, който е десетият филм“, пише Вин в социалните мрежи. Той насърчава Скалата да се завърне за последен път, да не изоставя екипа си, защото ролята му е много важна. „Надявам се да изпълниш съдбата си“, завършва актьорът.

Свадата между двамата мускулести мъже датира още от 2016 година, когато снимат осмия филм от поредицата „Бързи и яростни“. Според източник, напрежението се е натрупвало с всеки изминал месец и най-накрая е ескалирало. По това време Джонсън сподели публикация в социалните мрежи, в която обвинява свой колега, чието име не се споменава. Постът вече е изтрит.

„Няма друга поредица, която да кара кръвта ми да ври по този начин. Моите колежки винаги са чудесни и ги обичам. Колегите ми обаче са съвсем друга история. Някои се отличават като истински мъже и професионалисти, а други – не“, пише тогава Скалата.

В интервю за Men's Health Дизел признава, че е бил малко по-груб на снимачната площадка, когато ставало въпрос за изиграването на агент Люк Хобс (Дуейн Джонсън). „Бях доста критичен. Правех всичко, което беше необходимо, за да се получи перфектната роля, която исках да продуцирам“, казва той пред списанието.

Вин Дизел,

Снимка: БГНЕС

Пред Vanity Fair този ноември Джонсън отказа да коментира думите на колегата си, казвайки че те не заслужават отговор. „За разлика от Дизел, аз не съм израснал в света на театъра. Идвам от съвсем различно място и съм възпитан различно“, категоричен е бившият кечист.

В десетия филм „Бързи и яростни“ се очаква да видим и дъщерята на Пол Уокър – Медоу. Ролята ѝ засега не е ясна, както и кога се очаква самият проект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )